AĞRI / PATNOS - Kiptaş Ortaokulu

0(472)
Çay Mah. Ziyaret Caddesi 1040. Sokak Patnos/AĞRI
Vizyon
Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. Hukukun üstünlüğüne herkes inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına , Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti’nin Millî, Ahlaki, İnsani ve Kültürel değerlerini benimseyen; Ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Başarılar
08:00- 16:30